Welkom bij Janssen Medical Cloud - Hematologie

Janssen Medical Cloud • Hematologie is een platform dat relevante informatie verschaft over de hematologische aandoeningen waar wij bij Janssen aan werken, met name lymfomen en multipel myeloom. Als partner in hematologie zetten we ons in om relevante wetenschappelijke informatie en tegelijkertijd een platform voor kennisuitwisseling en innovatie te bieden. Dit platform biedt een gemakkelijke toegang tot online en offline educatieve programma's en materialen. U kunt hier ook de laatste updates vinden over de belangrijke congressen in uw ziektedomein (bijvoorbeeld ASH, ASCO, EHA). Er is informatie voor u beschikbaar gesteld om u op de hoogte te houden van wereldwijde klinische onderzoeken en de meest recente literatuur. Daarnaast kunt u hier ook nuttige bronnen vinden om uw patiënten en uzelf te ondersteunen.

 

Kalender

Janssen heeft een interessant programma samengesteld met zowel online als offline wetenschappelijke symposia.

25th EHA Congress

11 - 14 juni 2020

Virtual Congress

Ontdek meer >

Satelliet symposium tijdens EHA: "Management of frontline CLL in 2020: addressing the big questions"

11 juni 2020

Virtual Congress

meer info >

 

 

Nieuws

 

Ontdek

Portfolio

Raadpleeg praktische informatie over het Janssen Hematologie-portfolio, onze registratiestudies, lopende klinische onderzoeken en meer.  
Ontdek meer

Ondersteunende materialen

Download nuttige patiëntmaterialen uit het Janssen Hematologie-portfolio  
Ontdek meer

3D simulator

Op deze pagina vindt u interactieve 3D-animaties van de menselijke anatomie en verschillende ziektebeelden. Hiermee kunt u inzoomen op de anatomie, weefselstructuren, ziektemechanismen en het ziekteverloop.
Ontdek meer

PubMed tool

Zoek en vraag wetenschappelijke artikelen op PubMed aan.
ONTDEK MEER

 

 

 

CP-177333 - 08-sep-2020