Welkom bij Janssen Medical Cloud - Hematologie

Janssen Medical Cloud • Hematologie is een platform dat relevante informatie verschaft over de hematologische aandoeningen waar wij bij Janssen aan werken, met name lymfomen, multipel myeloom en myeloïde leukemie. Als partner in hematologie zetten we ons in om relevante wetenschappelijke informatie en tegelijkertijd een platform voor kennisuitwisseling en innovatie te bieden. Dit platform biedt een gemakkelijke toegang tot online en offline educatieve programma's en materialen. U kunt hier ook de laatste updates vinden over de belangrijke congressen in uw ziektedomein (bijvoorbeeld ASH, ASCO, EHA). Er is informatie voor u beschikbaar gesteld om u op de hoogte te houden van wereldwijde klinische onderzoeken en de meest recente literatuur. Daarnaast kunt u hier ook nuttige bronnen vinden om uw patiënten en uzelf te ondersteunen.

 

Kalender

Janssen heeft een handige kalender samengesteld met de interessantste evenementen die in uw vakgebied plaatsvinden. Wij willen aan uw behoeften voldoen door live evenementen en webinars te organiseren. U kunt onze evenementen persoonlijk bijwonen en onze webinars live of on demand volgen. Inschrijving (vooraf) is vereist om de webinars bij te kunnen wonen. De on demand versies zijn een maand lang terug te kijken wanneer het u uitkomt.

MEET THE EXPERT PROF. DR. DAVIDE ROSSI

Woensdag 21 april

19.00 u - 20.30 u

Moderator: J Gribben, UK
Faculty: G Gaidano, Italy

Webinar

Ontdek meer >

 

 

Nieuws

 

Ontdek

Ziektebeelden

Raadpleeg hier informatie over de ziektebeelden binnen het Janssen Hematologie-portfolio .  
Ontdek meer

3D simulator

Op deze pagina vindt u interactieve 3D-animaties van de menselijke anatomie en verschillende ziektebeelden. Hiermee kunt u inzoomen op de anatomie, weefselstructuren, ziektemechanismen en het ziekteverloop.
Ontdek meer

PubMed tool

Zoek en vraag wetenschappelijke artikelen op PubMed aan.
ONTDEK MEER

 

 

REFERENTIES

 

CP-218001 - 15-maa-2021