Welkom op Janssen Medical Cloud

Janssen Medical Cloud, gastro-enterologie, is speciaal bestemd voor artsen die betrokken zijn bij de behandeling van patiënten met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.
Als trouwe partner bieden we u als MDL-arts nuttige informatie en diensten binnen uw MDL-vakgebied. 
Op onze website vindt u informatie omtrent studies, patiëntenmaterialen die u kan downloaden, medische educatie programma's, een congresagenda en nog veel meer. 

 

Kalender

Janssen volgt de medische actualiteit op de voet en stelt voor u een handige kalender samen met de belangrijkste evenementen in uw MDL-vakgebied.

 

 

 

Nieuws

Log in om het meest recente nieuws te bekijken!

Ontdek

De behandeling van IBD

Raadpleeg praktische informatie m.b.t. de behandelingen van Janssen binnen IBD. 
Ontdek meer

Ondersteunende materialen

Ontdek informatie specifiek voor specialisten, verpleegkundigen en patiënten omtrent ons IBD-portfolio, zoals brochures over de behandeling, patiëntbrochure over vermoeidheid, leven met IBD, beschikbare studies, etc.
Ontdek meer

PubMed tool

Zoekt u een recent artikel en bibliografische referenties rond een bepaald onderwerp in uw vakgebied? Dan helpen wij u graag verder op basis van de uitgebreide database van PubMed Central.
Ontdek meer

3D-ziektebeelden

Op deze pagina vindt u interactieve 3D-animaties van de menselijke anatomie en verschillende ziektebeelden. Hiermee kan u inzoomen op de anatomie, weefselstructuren, ziektemechanismen en het ziekteverloop.
Ontdek meer

CP-159917 – 02-jun-2020