INTERESSANTE PUBLICATIES

Ontdek Huidzicht 2

Huidzicht is gemaakt door Janssen in samenwerking met Psoriasispatiënten Nederland (PN), artsen en verpleegkundigen. Dit magazine gaat over psoriasis, een voor de buitenwereld vaak onzichtbare huidaandoening. De impact van psoriasis op de kwaliteit van leven is vaak groot. Gelukkig zijn er veel nieuwe inzichten en zijn er steeds meer behandelingen voor mensen met psoriasis beschikbaar.

In Huidzicht leest u verschillende ervaringsverhalen en up-to-date informatie over psoriasis. Verder staat het magazine boordevol tips, nuttige websites en handige tools.

Log in en ontdek meer >

Maak seksualiteit en intimiteit bij psoriasis bespreekbaar

Psoriasis kan een grote impact hebben op de seksualiteit en op de seksuele relaties van patiënten. Omdat seksualiteit en intimiteit een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven, is het belangrijk dat zorgverleners hier aandacht aan besteden.

Echter, het onderwerp seksualiteit zit nog altijd in de taboesfeer, hetgeen bespreken soms lastig maakt. In deze white paper vindt u praktische tips om seksualiteit bespreekbaar te maken bij uw psoriasispatiënten.

AANKOMENDE EVENTS

Op 14 oktober 2021 vindt de eerste editie van het HuidGesproken! Live Event plaats in het nhow hotel te Rotterdam. U kunt live aanwezig zijn of via de livestream deelnemen aan HuidGesproken!

Pubmed tool

Zoekt u een recent artikel en bibliografische referenties rond een bepaald onderwerp in uw vakgebied? Dan helpen wij u graag verder op basis van de uitgebreide database van PubMed Central.
ONTDEK MEER

For the Peace within

Wij geloven in een toekomst waarin immuungemedieerde ziekten tot het verleden behoren. Janssen zet zich daarom constant in om patiënten centraal te zetten en om wetenschappelijke doorbraken in de immunologie voor hen beschikbaar te maken.

Onze inzet op immuungemedieerde ziekten gaat verder dan alleen de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen. We werken ook actief samen met patiëntenorganisaties en brengen de knapste koppen - waaronder artsen, verpleegkundigen, patiënten, wetenschappers en beleidsmakers - bij elkaar. Hiermee dragen we eraan bij dat mensen met immuungemedieerde ziekten toegang hebben tot de best mogelijke behandelingen, op het moment dat zij die nodig hebben. Wij zetten ons in For The Peace Within.

LEER MEER >

 

CP-241113 - 17-jun-2021