open
Logo
Choose your language
Nederlands
Nederlands

Hematologie

Welkom bij Janssen Medical Cloud - Hematologie

Janssen Medical Cloud • Hematologie is een platform dat relevante informatie verschaft over de hematologische aandoeningen waar wij bij Janssen aan werken, met name lymfomen, multipel myeloom en myeloïde leukemie. Als partner in hematologie zetten we ons in om relevante wetenschappelijke informatie en tegelijkertijd een platform voor kennisuitwisseling en innovatie te bieden. Dit platform biedt een gemakkelijke toegang tot online en offline educatieve programma's en materialen. U kunt hier ook de laatste updates vinden over de belangrijke congressen in uw ziektedomein (bijvoorbeeld ASH, ASCO, EHA). Tevens bieden wij u een overzicht van onze wereldwijde klinische studies en de laatste relevante literatuur. Daarnaast kunt u hier ook nuttige bronnen vinden om uw patiënten en uzelf te ondersteunen.

Hematologie
Ontdek ons portfolio

Raadpleeg hier informatie over de ziektebeelden binnen het Janssen Hematologie-portfolio.

Bezoek ons medical education platform

De Hematology Medical Education Hub is een platform waar u relevante informatie kunt vinden over hematologische maligniteiten. Via dit platform heeft u toegang tot verschillende educatieve programma's en materialen.

Bekijk onze kalender

Janssen volgt de medische actualiteit op de voet en stelt voor u een handige kalender samen met de belangrijkste evenementen in uw vakgebied.

Global trial finder

Vind hier onze recruterende klinische studies.

Nieuws

Europese Commissie verleent voorwaardelijke goedkeuring voor het 1ste anti-BCMA bispecifiek antilichaam voor de behandeling van patiënten met recidiverend en refractair multipel myeloom

The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson kondigt aan dat de Europese Commissie voorwaardelijke goedkeuring heeft verleend voor het 1ste bispecifieke antilichaam gericht tegen BCMA voor de behandeling van volwassen patiënten met recidiverend en refractair multipel myeloom (RRMM).

Europese Commissie verleent voorwaardelijke goedkeuring voor de eerste celtherapie van Janssen voor de behandeling van patiënten met recidiverend en refractair multipel myeloom

The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson kondigt aan dat de Europese Commissie voorwaardelijke goedkeuring heeft verleend voor de eerste celtherapie van Janssen voor de behandeling van patiënten met recidiverend en refractair multipel myeloom.

Rossi D et al. HemaSphere 2020 (v1.0)

Contacteer ons

Hebt u een vraag voor ons of niet gevonden wat u zoekt? Neem contact op, wij helpen u graag verder

Ontdek onze producten

Ontdek hier het Janssen portfolio en de bijbehorende SmPC's.

Bekijk 3D-ziektebeelden

Ontdek interactieve 3D-animaties van de menselijke anatomie en verschillende ziektebeelden.

CP-218001 - September 2022