Logo

Welkom bij Janssen Medical Cloud - Hematologie

Janssen Medical Cloud • Hematologie is een platform dat relevante informatie verschaft over de hematologische aandoeningen waar wij bij Janssen aan werken, met name lymfomen, multipel myeloom en myeloïde leukemie. Als partner in hematologie zetten we ons in om relevante wetenschappelijke informatie en tegelijkertijd een platform voor kennisuitwisseling en innovatie te bieden. Dit platform biedt een gemakkelijke toegang tot online en offline educatieve programma's en materialen. U kunt hier ook de laatste updates vinden over de belangrijke congressen in uw ziektedomein (bijvoorbeeld ASH, ASCO, EHA). Er is informatie voor u beschikbaar gesteld om u op de hoogte te houden van wereldwijde klinische onderzoeken en de meest recente literatuur. Daarnaast kunt u hier ook nuttige bronnen vinden om uw patiënten en uzelf te ondersteunen.

Ontdek ons portfolio

Raadpleeg hier informatie over de ziektebeelden binnen het Janssen Hematologie-portfolio.

Bezoek ons medical education platform

De Hematology Medical Education Hub is een platform waar u relevante informatie kunt vinden over  hematologische maligniteiten. Via dit platform heeft u toegang tot verschillende educatieve programma's en materialen.

Bekijk onze kalender

Janssen volgt de medische actualiteit op de voet en stelt voor u een handige kalender samen met de belangrijkste evenementen in uw vakgebied.

Global trial finder

Vind hier ons klinische onderzoek.

Nieuws

Podcasts over het belang van IGHV testen voor de behandelkeuze bij CLL-patiënten

Onlangs werd in het Nederlands Tijdschrift voor Hematologie (NTvH) de HOVON richtlijn chronische lymfatische leukemie (CLL) besproken. Gezien de promimente plek van ibrutinib in de eerstelijnsbehandeling van CLL, zal dit implicaties hebben voor de dagelijkse praktijk[1]. Zo zal de IGHV-mutatiestatus medebepalend zijn voor de therapiekeuze bij CLL-patiënten, naast de mate van fitheid en de aanwezigheid van een 17p-deletie of TP53-mutatie[1].

Contacteer ons

Hebt u een vraag voor ons of niet gevonden wat u zoekt? Neem contact op, wij helpen u graag verder

Ontdek onze producten

Ontdek hier het Janssen portfolio en de bijbehorende SmPC's.

Bekijk 3D-ziektebeelden

Ontdek interactieve 3D-animaties van de menselijke anatomie en verschillende ziektebeelden.

Referenties

CP-218001 - maart 2021