open
Logo
Choose your language
Nederlands
Nederlands

Dermatologie

Meer weten over Tremfya®
Meer weten over Stelara®

Dermatologie


Janssen stelt zich als missie de diagnose van immuungemedieerde ziekten te verbeteren, de toegankelijkheid van goede behandelingen voor patiënten te waarborgen en te verbeteren, en steeds nieuwe en betere medicatie aan te bieden. En dit tot immuungemedieerde ziekten voorgoed tot het verleden behoren.

Ons focusgebied in dermatologie: psoriasis

Dermatology-home-nl-nl-psoriasis

Psoriasis is een chronische en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarvan de oorzaak nog niet bekend is. Gelukkig zijn er behandelingen die de klachten verminderen. De huidige therapieën slaan echter niet altijd aan en/of hebben te veel bijwerkingen. In de zoektocht naar nieuwe behandelingen speelde Janssen het afgelopen decennium een toonaangevende rol. We gaan hiermee door totdat psoriasis voorgoed tot het verleden behoort.

Wij proberen ook het leven van patiënten te veranderen door meer begrip voor psoriasis te creëren. Daarvoor steunen wij onder meer de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie) bij hun initiatief Omarm Psoriasis: een jaarlijkse campagne die streeft naar meer begrip rond psoriasis, taboes bestrijdt en de omgeving stimuleert tot een positievere benadering.

Ontdek de psoriasis- behandelopties van Janssen
Raadpleeg onze immulogie medische educatie pagina
Download of bestel ondersteunend materiaal

Covid-19 informatie rond
het gebruik van Tremfya®

Vraag magazines aan voor uw patiënten

Huidzicht

Huidzicht#2 besteedt opnieuw veel aandacht aan leven met psoriasis. Zo komen de onderwerpen artritis psoriatica, seksualiteit en gezonde leefstijl & psoriasis aan bod. Aan deze tweede versie werkten verschillende zorgverleners mee, onder wie dermatologen Deepak Balak, Martijn van Doorn, Patrick Kemperman en Bing Thio. Huidzicht wordt uitgegeven door Janssen in samenwerking met Psoriasis Nederland (PN).

Dermatology-home-nl-nl-Huidzicht

Hot Topic

Maak seksualiteit en intimiteit bij psoriasis bespreekbaar.

Psoriasis kan een grote impact hebben op de seksualiteit en de seksuele relaties van patiënten. Omdat seksualiteit en intimiteit een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven, is het belangrijk dat zorgverleners hier aandacht aan besteden.

Helaas verkeert het onderwerp seksualiteit nog altijd in de taboesfeer, wat bespreken soms lastig maakt. In deze whitepaper vindt u praktische tips om seksualiteit bespreekbaar te maken bij uw psoriasispatiënten.

Dermatology-home-nl-nl-psoriasis-bespreekbaar

For the peace within

Dermatology-home-nl-nl-For-the-peace-within

Wij geloven in een toekomst waarin immuungemedieerde ziekten tot het verleden behoren. Janssen zet zich daarom onophoudelijk in om patiënten centraal te stellen en om wetenschappelijke doorbraken in de immunologie voor hen beschikbaar te maken.

Onze inzet op immungemedieerde ziekten gaat verder dan alleen de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen. We werken ook actief samen met patiëntenorganisaties en brengen alle relevante disciplines bij elkaar: artsen, verpleegkundigen, patiënten, wetenschappers en beleidsmakers. Zo dragen we bij om mensen met immuungemedieerde ziekten toegang te verschaffen tot de best mogelijke behandelingen, op het moment dat zij die nodig hebben. Wij zetten ons in For The Peace Within.

Contacteer ons

Hebt u een vraag voor ons of niet gevonden wat u zoekt? Neem contact op, wij helpen u graag verder

Ontdek onze producten

Ontdek hier het Janssen portfolio en de bijbehorende SmPC's.

Bekijk 3D-ziektebeelden

Ontdek interactieve 3D-animaties van de menselijke anatomie en verschillende ziektebeelden.

Dit geneesmiddel is onderworpen aan aanvullende monitoring. Daardoor kan snel nieuwe veiligheidsinformatie worden vastgesteld. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg worden verzocht alle vermoedelijke bijwerkingen te melden.

CP-287539 - February 2022